Over ons

About the brand

PASSIE VOOR ONS WERK
Animation Plus is in 2018 opgezet door Daniël van der Boom. Met een passie voor het maken van mooie, vloeiende en grappige animaties willen we graag dat u een prachtig eindproduct krijgt. Wij doen dat stap voor stap met u, zodat u in het hele proces zeggenschap heeft over het eindproduct.

ANIMATIE EN INFOGRAPHIC
Wij specialiseren ons in 2d animaties en infographics die een goede uitleg geven over uw dienst of product. Wij vinden het belangrijk dat de animatie of infographic aansluit bij uw huisstijl en boodschap. Daarom gaan wij in goed overleg met u aan de slag, zodat u invloed kan uitoefenen in elk onderdeel van het proces. 

 

 

 

Missie & Visie

Missie Animation Plus

Wij gaan voor een topproductie op het gebied van animatie, audio en storytelling bij elke cliënt.

Visie Animation Plus

Wij willen een organisatie zijn die ons inzet om visuele doelen van grote internationale bedrijven te bewerkstelligen. Bedrijven die van start tot finish geholpen worden in een uitdagende marketingen van een dienst of product. Wij willen dit bewerkstelligen door geniale, humoristische en pakkende content te creëren en op een wijze te plaatsen zodat deze de doelgroep raakt. 

 

Wij zijn een bedrijf dat jong en fris is en inspeelt op de eigen verantwoordelijkheden van medewerkers. Er is veel ruimte voor ontspanning en voor persoonlijke ontwikkeling waardoor de medewerkers zich gewaardeerd voelen. 

 

Wij gaan dit bereiken als animatiestudio om daarna door te groeien naar een internationaal gerennomeerde studio die alle onderdelen van een marketingcampagne kan aanpakken en groot maken.