Team work

Animation Plus is een jong team mensen met een passie voor het maken van creatieve, vernieuwende animaties. Humor is een sleutelwoord zodat de boodschap beter blijft beklijven bij het publiek. Wij staan garant voor een ideale animatie voor uw bedrijf. Wij vinden het erg belangrijk dat uw eigen idee van het eindresultaat overeenkomt. Daarom gaan wij samen met u aan de slag. Hieronder vindt u de mensen die garant staan voor een brede input van creativiteit, ijver en passie om uw idee te realiseren. 

IMG_9245

Daniel van der Boom

Founder / Animator

Gefascineerd door alles wat beweegt. Houdt van old school Nintendo. Heeft animation+ opgezet voor een frisse wind in het animatielandschap. 

Nadia van der Boom

Co-founder / illustrator

Schilderen en tekenen zijn haar favoriete hobby’s. Ook is ze onlangs moeder geworden voor de derde keer #lifegoals. Heeft last van pixel perfectness.  Haar stijl varieert van traditioneel tot digitaal, afhankelijk van het project en de gewenste esthetiek. Ik werk graag samen met klanten om hun visie tot leven te brengen, en ik ben trots op mijn vermogen om hun ideeën te vertalen naar beelden die echt spreken.

clinghecircle

Clinghe Kloezen

illustrator

Clinghe is fervent tekenaar en houdt van alles wat schattig is. Haar werk is geïnspireerd door de wereld om ons heen, en ze haalt haar ideeën uit allerlei bronnen, van boeken en films tot natuur en architectuur. Het beeld is net zo belangrijk als het verhaal, en ze streef er altijd naar om beide elementen harmonieus samen te laten werken.

profile Lisa]

Lisa Grassnick

illustrator / animator

Lisa streeft er altijd naar om haar klanten te helpen hun visie tot leven te brengen. Ze is ervan overtuigd dat visuele verhalen de kracht hebben om mensen te raken en te inspireren en ze vindt het dan ook een eer om hieraan bij te dragen. Door middel van een nauwe samenwerking met haar klanten kan ze hun ideeën omzetten in prachtige en unieke beelden die spreken.

WhatsApp Image 2023-04-03 at 15.22.06

Derya Yilmaz

illustrator /animator

Als maker vindt Derya het belangrijk om open te staan voor feedback en suggesties van haar klanten. Ze luistert zorgvuldig naar hun wensen en past haar werkzaamheden daarop aan. Zo kan ze een product leveren waar zijzelf én haar klanten trots op kunnen zijn. Ze gelooft dat visuele verhalen de kracht hebben om mensen te raken en te inspireren, en ze vindt het dan ook een eer om daar aan bij te dragen.