Podcast Studio Huren Utrecht

"Wat Daniel typeert als host is dat hij altijd zichzelf blijft. Ontspannen, hier en daar een flauwe grap en vooral: gedreven om een goed gesprek neer te zetten voor de luisteraar. Hij stelt de geïnterviewde op zijn gemak en weet elke keer weer een mooi gesprek op te bouwen."
Elsa Schaddelee
Klantbeleving Optimalist

Knusse podcast studio huren Utrecht? Welkom bij onze podcast studio verhuur! Bij ons kunt u een professionele podcast studio huren, uitgerust met twee hoogwaardige camera’s (Panasonic G5 & Cannon C200) en drie kwalitatieve microfoons (Shure SM7B, Sennheiser MK4, Shure M7V), zodat u de best mogelijke opnamekwaliteit kunt bereiken.

Onze podcast studio is ontworpen voor twee personen (gast & host) in een ruimte die customizable is. Dus je kan zelf items meenemen om de podcast te personaliseren door deze op de achtergrond van de gast of host te plaatsen. Daarnaast is de ruimte afgesloten van extern geluid. Dit betekent dat u in een rustige en gecontroleerde omgeving kunt opnemen, zonder enige storende achtergrondgeluiden.

Onze twee camera’s bieden u de flexibiliteit om verschillende hoeken en shots te nemen, waardoor uw podcast een professionele uitstraling krijgt. Met onze drie microfoons kunt u bovendien een heldere en gebalanceerde opname van uw gasten maken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het delen van microfoons of het krijgen van ongelijke geluidsniveaus.

Onze podcast studio is ook uitgerust met de nieuwste opname- en bewerkingssoftware, zodat u uw opnames gemakkelijk kunt bewerken en optimaliseren voordat u deze publiceert. Ons professionele team staat bovendien altijd voor u klaar om u te helpen bij elke stap van het proces, van het instellen van de studio tot het bewerken van uw opnames. Dat is optioneel, want u kunt het natuurlijk zelf bewerken. 

Of u nu een ervaren podcaster bent of net begint, onze podcast studio verhuur biedt u de perfecte omgeving om uw boodschap te delen met uw publiek. Bovendien is het gratis parkeren bij ons. Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren en te beginnen met opnemen!

Prijzen ex. BTW: 

Studio + Microfoons: €150

Studio + Microfoons + Camera’s: €250

Studio + Microfoons + Camera’s + Edit Sound en Video: €400

Studio + Microfoons + Camera’s + Edit Sound en Video + 4 Reels/Shorts/Tiktoks: 600

Voorbeeld Podcast Host 

Hiernaast zie je een voorbeeld van onze podcasthost Daniel van der Boom in actie.