PROCES

Waarom een animatie laten maken?

Waarom zou je als bedrijf ervoor kiezen om een animatie te laten maken? Hieronder leggen we je uit waarom jij of jouw bedrijf een animatie nodig hebt. 

Houdt de aandacht beter vast

Door krachtige muziek, mooie sound effects en de visuele input die de ontvanger binnenkrijgt kan de ontvanger niet anders dan zijn aandacht erbij houden. 

Een krachtige marketing tool

Een video kan je overal plaatsen, op alle verschillende social media, een beamer, ledscherm, telefoon, website, hologrammen, niets is te gek tegenwoordig. Animaties zijn bovendien hot shit, iedereen wilt er een tegenwoordig.

Animaties bieden veel meer opties

Als je een animatie laat maken heb je volledige vrijheid van wat je wilt laten zien. Het kent geen limieten. Dus als je een aap wilt die op een eenhoorn ten strijde trekt, ben je bij ons aan het goede adres.

Animaties leggen meer uit

Volgens onderzoek blijkt dat visuele informatie langer blijft beklijven bij de ontvanger. Daarom werken animaties zo goed bij het uitleggen van materie en bij het geven van overzicht in processen. Met een gezonde dosis humor blijkt dat de boodschap nog beter blijft beklijven.

Benodigdheden

Wij zijn ervan overtuigd dat de volgende onderdelen essentieel zijn in het overbrengen van een boodschap. Wij willen daarom deze drie punten in elke animatie terug laten komen zodat jij de ultieme animatie in huis haalt. 

Out of the box

Animaties zijn out of the box. Je kan alles erin stoppen wat je maar wilt. Of dat nu abstracte vormen zijn of ingewikkelde composities, the sky is the limit. Of niet. 

varkente720pwebsiteforeverandever

Gevoel opwekken

De flow, de duur, de stijl en de kleuren zorgen voor een totaalbeeld wat een bepaald gevoel opwekt bij de kijker. Ook muziek en geluidseffecten spelen hier een grote rol. 

Call to action

In elke animatie wil je iets verkopen, uitleggen of bekendmaken. Wat het doel ook is, elke goede animatie heeft wat ons betreft een call to action om je doel te verwezenlijken.