Podcasts

Podcast

Naast animaties hebben wij ook de taak op ons genomen om de podcast van Best Life Business (www.bestlifebusiness.nl) te produceren. Interesse in een professionele podcast opname? Of in de huur van een podcast studio? Of in de huur van een podcasthost? Neem contact met ons op!  

Hoe werkt Gods Economie?
Michiel Koelewijn

In deze aflevering neemt 🎙️Michiel Koelewijn🎙️ ons mee in Gods economie. Wat zijn 🔑sleutels🔑 om zaken te doen met God? Hoe zorg je niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen? Welke principes zorgen voor overvloed in jouw bedrijf? Ga met ons mee terwijl we de kruising van 🙏🏼geloof🙏🏼 en 💼ondernemerschap💼 verkennen. Nu te luisteren via YouTube, Spotify en Apple Podcast.

Hoe Krijg je inspiratie Voor Je Bedrijf

Een nieuwe Best Life Business podcast staat voor je klaar! In deze aflevering, nummer 16, gaat Daniël in gesprek met Henri & Roelofke Kooiman.

Een Nederlands echtpaar met 5 kinderen die naar Zweden verhuist zijn. Henri moest hiervoor zijn succesvolle personal-trainers onderneming loslaten en besloot God hierin te vertrouwen. Iets waar hij, toen het niet liep zoals hij dacht dat het zou lopen, best even geworsteld heeft met frustratie en boosheid naar God toe.

Inmiddels zijn Henri & Roelofke helemaal gesetteld en is Henri een nieuw bedrijf gestart.

Hoe Kun Je Je Klant Het Best Bedienen? Elsa Schaddelee

In deze aflevering spreekt onze host Daniel van der Boom met Elsa Schaddelee. Een interessant gesprek over het dienen van je klanten, het belang van klantgericht ondernemen en over hoe Elsa kijkt naar ondernemen met God.